Hoe Belangrijk Zijn Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Backlinks Kopen Voor Seo Optimalisatie

Desondanks zijn backlinks nog steeds de belangrijkste factor bij het bepalen van de ranking van websites. Als je voor zoekwoorden waar veel concurrentie op zit de top 50 resultaten in Google bekijkt dan zal je alleen maar websites aantreffen welke één of meer backlinks hebben. Het is dan ook zo goed als onmogelijk om een goede ranking te hebben zonder backlinks, zelfs als je de meest geweldige content op je website hebt staan.

De grote vraag is dan ook; hoe krijg je backlinks? In dit artikel zullen we je met tips op weg helpen bij het verkrijgen van backlinks en behouden voor de valkuilen van linkbuilding. Voordat we met de linkbuilding tips beginnen staan we eerst stil bij een aantal fundamenten van een goed backlink profiel. De beste backlinks kopen voor de Laagste Prijs.

Het kopen van backlinks Een veel toegepaste manier voor het manipuleren van Google is door het kopen van backlinks. In een poging om hun website in belangrijk te laten lijken kopen website eigenaren backlinks in. Het kopen van backlinks is een manier om in korte tijd veel backlinks naar je website te krijgen.

Het kopen van backlinks is dan ook in strijd met de Google Richtlijnen voor webmasters. Het streven van Google is om de gebruikers van haar zoekmachine de beste mogelijke gebruikers ervaring te geven. Boost mijn Backlinks. Dit doet Google (onder andere) door haar gebruikers de belangrijkste websites voor een bepaalde zoekterm te geven.

Als de website echt belangrijk had geweest dan hadden ze namelijk helemaal geen backlinks hoeven te kopen, dan hadden zij op een natuurlijke manier wel hun backlinks verkregen. Een voorbeeld van natuurlijke autoriteit Wikipedia komt voor heel veel zoekwoorden hoog in Google. Dat is niet omdat Wikipedia een dealtje heeft met Google of zo, dit komt omdat Wikipedia met 149 miljoen backlinks een erg belangrijke website is.

Mensen hebben uit eigen initiatief een link naar Wikipedia geplaatst omdat deze waardevolle informatie biedt. Het kopen van links wordt bestraft Google is een aantal jaren geleden begonnen met het bestraffen van websites welke backlinks kopen (Wat kosten de backlinks?). Dit om de wind uit de zeilen te halen van websites welke zich hiermee bezig hielden.

Bouwen Aan Een Hoogwaardig Backlinkprofiel

Niet dat je een boete van Google op de deurmat kan verwachten als je links koopt, nee, erger nog. Als je ‘betrapt’ wordt voor het kopen van backlinks dan zal Google je hele website of webpagina’s uit haar index verwijderen of in ieder geval ver in ranking laten zaken. En aangezien Google in Nederland een marktaandeel heeft welke groter is dan 95% zal dit vrijwel al je website bezoekers kosten. Alles wat je moet weten over backlinks.

Google Penguin Google kan niet bij je boekhouder je gegevens opvragen om te controleren of je backlinks hebt gekocht en heeft daarom een algoritme ontwikkeld om gekochte backlinks detecteren. Dit algoritme wordt het Penguin algoritme genoemd en werd op 24 april 2012 geïntroduceerd. Wat is belangrijk bij linkbuilding?. Het Penguin algoritme staat nu nog los van het core algoritme van Google en de verwachting is dat het Penguin algoritme binnenkort onderdeel wordt van het core algoritme.

a.) gekochte backlinks detecteert. Als men er achter komt hoe dit algoritme werkt dan zullen er weer ‘slimme’ webmasters zijn die dit weer kunnen manipuleren. Om te kunnen bepalen of een backlink gekocht is kijkt Google naar karakteristieken die passen bij gekocht links, althans, dat is de algemene aanname. Men neemt aan dat het Google Penguin algoritme kijkt naar de karakteristieken zoals: Woorden zoals ‘advertentie’, ‘ads’ of iets in de trant van ‘gesponseerd’ rondom de backlink Een grote hoeveelheid backlinks welke binnen een kort tijdsbestek geplaatst zijn Meerdere backlinks in een korte tijd vanaf websites welke één eigenaar hebben Het veelvuldig gebruik van commerciële anchor teksten voor de backlinks Backlinks welke sidewide geplaatst zijn Backlinks welke plotseling worden opgenomen in oude content zonder dat er veranderingen in de content zijn doorgevoerd Nu is het niet zo dat je website gelijk een penalty krijgt als een aantal backlinks aan één of meerdere van deze karakteristieken voldoen.Maar als er in korte tijd veel backlinks bij komen met een commerciële anchor tekst kan dat wel het geval zijn - Wat kosten de backlinks?. Het algoritme is wiskunde en zal bij bepaalde input van variabelen leiden tot een penalty. Waarom is dit belangrijk bij linkbuilding? Nu vraag je je misschien af waarom je zou moeten weten hoe Google gekochte backlinks detecteert terwijl je niet van plan bent om backlinks te gaan kopen? Het probleem van het Penguin algoritme is dat je bestraft kan worden terwijl je geen backlinks hebt gekocht.

Willen we op een goede manier aan linkbuilding gaan doen dan zullen we er dus voor moeten zorgen dat het backlink profiel niet deze karakteristieken heeft. We zullen moeten zorgen voor een ‘natuurlijk’ ogend backlink profiel. Een natuurlijk backlink profiel Een natuurlijk backlink profiel heeft ook bepaalde karakteristieken. Om te voorkomen dat we (onterecht) een penalty krijgen zullen we bij het verkrijgen van backlinks moeten zorgen dat het backlink profiel aan deze karakteristieken voldoet.

Google zelf zegt je moet zorgen voor een natuurlijk backlink profiel en niet moet zorgen voor een backlink profiel wat er natuurlijk uitziet. Als het aan Google ligt doe je dus niets aan je backlink profiel, alle links welke je zal krijgen zullen dan vanzelf 100% natuurlijk zijn. Dat klinkt natuurlijk allemaal wel erg mooi.

Wat Betekent Backlinks?Als je op een natuurlijk backlink profiel wilt wachten dan kan je lang wachten tenzij je iets echt heel erg bijzonders hebt (Hoeveel backlinks heb je nodig om je bedrijf te laten slagen?). De meeste websites zijn commercieel en mensen gaan niet zomaar naar een (commerciële) website een link plaatsen. Je hebt een website en deze moet aan het eind van de dag zorgen voor omzet en daar kunnen we (niet te lang) op wachten.Natuurlijke groei van het backlink profiel Een natuurlijk backlink profiel zal ook bekeken moeten worden over de dimensie tijd. Een natuurlijk backlink profiel groeit over de verloop van tijd, het is er niet van de ene op de andere dag. Dit is iets om rekening mee te houden als je aan de slag gaat met het verkrijgen van links (De beste backlinks kopen voor de Laagste Prijs).

Backlink Tip 1: kijk naar je concurrenten Als je aan de slag gaat met linkbuilding dan wil je als eerste kijken naar ‘het laag hangende fruit’ zodat je snel je eerste backlinks hebt. Op welke plaatsen kan je zonder al te veel inspanning een link verkrijgen? Er is een online tool welke je op de vraag antwoord kan geven.

Ze waren tenslotte ook bereid om naar je concurrenten een link te plaatsen, jouw site zal ook relevant voor ze zijn. Je kan deze website via e-mail benaderen met de vraag of ze ook naar jouw site een link willen opnemen. Valkuil bij het kijken naar je concurrenten Dat je concurrenten een link hebben van een bepaalde website hebben betekend nog niet dat het een link van goede kwaliteit is. Kwalitatieve backlinks kopen.

Het zou kunnen dat je concurrenten een link hebben van een niet relevante website. Misschien hebben zij in een ver verleden deze links aangevraagd, in de tijd voordat relevante links belangrijk voor Google werden. Stel je begint een webshop in televisies en je ziet dat je concurrenten een link hebben op de partnerpagina van een webshop in gebreide wollen mutsen - Backlinks kopen, doen of niet?.

Hebben je televisie concurrenten daarin tegen een link vanaf een website met televisie reviews dan wil daar natuurlijk heel graag ook een backlink van hebben, het is immers relevant voor je business. Backlink tip 2: creëer een blog Dit is niet een manier om snel backlinks te verkrijgen, daar staat tegenover dat het wel een manier is om waardevolle backlinks te verkrijgen.

Backlinks Zijn Onmisbaar Voor Elke Succesvolle Website

Stel je hebt een boekhoudkantoor, op je website staan je tarieven, foto’s van de medewerkers en een routebeschrijving. Hiermee geef je andere websites niet echt aanleiding om een link naar je website te plaatsen. Het is namelijk niet echt interessant en er zijn al tienduizend van dit soort statistische ‘we hebben een website omdat het hoort’ websites.

Op je blog kan je artikelen plaatsen welke relevant zijn voor je branche. Hiermee geef je anderen aanleiding om een link naar je website te plaatsen. Zo kan het boekhoudkantoor een blog artikel schrijven met daarin X Tips om de belastingdruk te verlagen. Websites welke zich richten op ondernemers zullen dit wellicht interessant vinden en kunnen er aanleiding in zien om er naar toe te verwijzen vanaf hun website. Backlinks aankopen: Is dat nog verstandig?.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Efteling Beveiliging

Published Sep 16, 22
7 min read

Dakrand Beveiliging

Published Sep 12, 22
10 min read

Jake Hampel Beveiliging

Published Sep 08, 22
6 min read