Linkbuilder Nederland Agentur

Published Apr 08, 22
6 min read

What are backlinks?Cernet heeft het afgelopen december aan klanten die drie jaar lang klant waren een bon verstuurd voor een diner voor vijf personen bij van der Valk. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. Cernet is een echt Geek bedrijf. We houden van: snel, stabiel en no-nonsens als het gaat om performance. Only the best at the web.

Om hierachter te komen maak je eerst voor jezelf een lijst met zoekwoorden en gerelateerde zoekwoorden. Zodra je een goed gevulde lijst met zoekwoorden hebt, controleer je de zoekwoorden op het zoekvolume (=aantal mensen dat op bepaald zoekwoord zoekt per maand). Dit kun je controleren met een gratis tool van Google Chrome, genaamd: www.

Linkbuilder gezocht? Contacteer Linkbuiding Vlaanderen

Address: Camberg 15 9400 Ninove
Phone: +32 495/21 45 83
Email: info@seobureau.be
Linkbuilder

Vervolgens zet je deze zoekvolumes bij het bijhorende zoekwoord in je lijst. De zoekwoorden met de hoogste zoekvolumes, zijn belangrijk! Deze zoekwoorden heb je later nodig om in je titel, meta description en tekst te verwerken. Om bovenaan te komen in de zoekresultaten is het essentieel dat je een tekst schrijft die onderscheidend, positief en uniek is ten opzichte van concurrenten (Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?).

Komt een USP/zoekwoord vaak voor? Dan weet je dat je dit woord juist niet moet gebruiken (Linkbuilder). Bedenk voor jouw bedrijf onderscheidende en unieke USP’s, deze heb je later nodig om een sterke SEO-titel en meta description te schrijven In de SEO-titel verwerk je jouw USP’s en de plaatsnaam die je wilt bereiken.

Let daar dus op. Onder de SEO-titel bevindt zich de meta description. Daar heb je meer ruimte om te schrijven, tot maximaal 150 karakters. Hierin beschrijf je meer punten die de consument kan overhalen op jouw pagina te klikken. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. Denk aan goede bereikbaarheid, garantie etc. Nadat je de SEO-titel en de meta description hebt beschreven, bedenk je de opbouw van de tekst voor je artikel.

Denk hierbij aan het wat en waarom, dus wat je verkoopt en waarom de consument naar jou toe moet komen. H1 kop: Dit is de titel van het artikel. Let erop dat je in ieder geval 2 belangrijkste punten van jouw bedrijf en de zoekwoorden erin verwerkt. Inleiding: In de inleiding vertel je kort en bondig het wat en waarom (Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?).

Op deze manier creëer je een heel netwerk voor Google, zodat Google precies snapt waar hij welke bezoeker heen moet sturen. Maar niet alleen met een lokale SEO-tekst zal je hoger in Google komen. Er zijn meerdere manieren die ervoor zullen zorgen dat jouw pagina hoger in Google zal komen, een van die manieren is door middel van backlinks.

Hoe meer backlinks vanuit een andere websites naar jouw pagina verwijzen, hoe hoger jouw pagina in de zoekresultaten zal komen, dit wordt linkbuilding genoemd. Linkbuilding bepaalt daarom ook voor een groot deel of jouw content hoog in Google komt of niet. Benieuwd naar hoe linkbuilding in elkaar zit en welke verschillende soorten strategieën er zijn? Neem dan een kijkje op deze pagina:. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?.

Op deze manier maak je een website waar een concurrent niet meer tegenop kan. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. Succes! Wat is de beste plaats om een lijk te verbergen? Pagina twee van Google! Want daar komt toch niemand. Dus hoe zorg je ervoor dat je content hoog rankt in Google op competitieve zoekwoorden? Door het maken van een topic cluster (Linkbuilder Nederland).

Linkbuilden

En om je content hoog te laten ranken in Google zul je de structuur van die content moeten verbeteren. Topic clusters, soms ook wel content clusters genoemd, zijn het perfecte antwoord voor de samenhang van content op je website. Het door mij ontwikkelde DOALP-contentmarketing-framework kan je helpen zulke clusters te maken (Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?).

Meer bezoekers: dus zichtbaarder voor je publiek. Een hogere domeinautoriteit in Google: als het de bedoeling is dat je website uitstekend rankt op competitieve zoekwoorden. Met één soort content is het lastig om alle doelen te halen, elk doel vraagt om andere content. Voor een hogere domeinautoriteit maken we bijvoorbeeld viral content.

Is het doel meer conversies? Dan gaan we voor how-to informatie. Viral content zorgt voor meer kwalitatieve backlinks. Via how-to content onderwijzen we de consument en lossen we zijn probleem op. Met inspirerende content scoren we goed op waardevolle zoekwoorden. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. Het maken van content zonder eerst een zoekwoordonderzoek uit te voeren is een gemiste kans.

Voordat ik uitleg hoe je het content- en zoekwoordonderzoek kunt uitvoeren, maken we eerste onderscheid tussen 2 soorten pagina’s waar je traffic voor wilt genereren. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. Verkopende pagina’s (high-intent) Informatieve pagina’s (low-intent) Opleiding Contentmarketing: bereik je doelgroep beter In 6 trainingsdagen van 4 experts alles leren over Contentmarketing? Het kan! Met verkopende pagina’s bedoel ik converterende pagina’s.

Dit zijn pagina’s die een oplossing bieden voor een probleem, dus voor een hoge koopintentie en geoptimaliseerd voor verkopende zoekwoorden. Verkopende pagina’s zijn meestal pagina’s voor mensen die weten dat ze een probleem hebben en de oplossing voor hun probleem kennen. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. Een voorbeeld van een high-intent zoekwoord is bijvoorbeeld: ‘SEO-software kopen’.

Het is uiteraard lastig om voor dit soort zoekwoorden uitstekend te ranken vanwege de competitie en de commerciële aard van deze zoekwoorden - Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. Ook is men meestal niet geneigd te linken naar dit soort pagina’s, waardoor het moeilijk is om backlinks voor dit type pagina’s te werven. Informatieve pagina’s zijn pagina’s die geoptimaliseerd zijn voor informatieve zoekwoorden.

Met informatieve zoekopdrachten is je publiek niet altijd bereid om een aankoop te doen, maar hopen ze iets te leren over hun probleem. Deze zoekwoorden hiervoor zijn vaak minder competitief dan verkopende zoekwoorden. Zo zijn blogpagina’s een voorbeeld van informatieve pagina’s. We richten ons dan ook op blogpagina’s voor onze informatieve zoekwoorden.

Dit zijn vaak algemene onderwerpen die relevant voor je bedrijf zijn. Binnen die onderwerpen vind je subcategorieën. Neem de categorie ‘marketing’, die kan worden onverdeeld in subcategorieën als: digital marketing, SEO, SEA, et cetera. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. De subcategorieën kunnen nog verder uitgesplitst worden: digital marketing voor blogs, linkbuilding en SEA-teksten. Door de hoofdcategorieën onder te verdelen in specifiekere subcategorieën ontstaan er veel contentopties en wordt het makkelijk om long tail-zoekwoorden te onderzoeken.

Door het hoofdonderwerp onder te verdelen in specifieke subcategorieën begrijpen we de diepte van het onderwerp en kunnen we beter identificeren waar consumenten naar zoeken. Hoger scoren in Google, Doen Of Niet?. Dit proces kan tijdrovend zijn maar het resultaat zijn waardevolle long tail-zoekwoorden die voor de nodige traffic en conversies zorgen. Het is dan ook een onmisbaar onderdeel van het framework.

Navigation

Home

Latest Posts

Efteling Beveiliging

Published Sep 16, 22
7 min read

Dakrand Beveiliging

Published Sep 12, 22
10 min read

Jake Hampel Beveiliging

Published Sep 08, 22
6 min read